Nabeschouwing Brest - Toulouse (1-1) || Ligue 1

Zaterdag 10 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Brest het zaterdag 10 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Blé in Brest.

Via de Brest - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Toulouse (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Brest en Toulouse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Autret, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Brest kreeg via G. Charbonier in de 84e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Olivier Thual de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Koulouris namens Toulouse in de 89e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Brest - Toulouse
Goals
1
1
Balbezit
37%
63%
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
99
115
Gevaarlijke aanvallen
47
62
Passes
328
552
Overtredingen
11
14
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Brest - Toulouse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Brest Doelpunt M. Autret met assist van Y. Court Brest 1-0
72' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor W. Vainqueur Toulouse
74' Wissel Brest Wissel C. Battocchio voor Y. Court Brest
78' Wissel Toulouse Wissel S. Moreira voor A. Rogel Toulouse
84' Penalty gemist Brest Penalty gemist G. Charbonier Brest
87' Wissel Brest Wissel F. NGoma voor M. Autret Brest
88' Wissel Toulouse Wissel Q. Boisgard voor J. Makengo Toulouse
89' Doelpunt Toulouse Doelpunt E. Koulouris Toulouse 1-1
96' Wissel Brest Wissel K. Mayi voor S. Grandsir Brest
Opstellingen Brest - Toulouse
De opstellingen van Brest en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Brest - Toulouse

Brest en Toulouse treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Brest en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Brest 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brest - Toulouse Opstelling Brest Opstelling Toulouse Live Brest - Toulouse Live Brest - Toulouse kijken Brest - Toulouse kijken Live Brest - Toulouse stream Brest - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Brest - Toulouse Uitslag Brest - Toulouse Statistieken Brest - Toulouse Ligue 1 2019/2020 Brest - Toulouse wedden Brest - Toulouse gokken Brest - Toulouse Unibet