Voorbeschouwing Dijon - Rennes (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 23 november 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Dijon het zaterdag 23 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston Gerard in Dijon.

Via de Dijon - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Dijon - Rennes 0-0

Vanaf zaterdag 23 november 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Dijon - Rennes volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 21 uur, 55 minuten en 17 seconden.

Opstellingen Dijon - Rennes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dijon - Rennes

Dijon en Rennes treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dijon en Rennes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Dijon 0
Winst Rennes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 18e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Dijon - Rennes Opstelling Dijon Opstelling Rennes Live Dijon - Rennes Live Dijon - Rennes kijken Dijon - Rennes kijken Live Dijon - Rennes stream Dijon - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Dijon - Rennes Uitslag Dijon - Rennes Statistieken Dijon - Rennes Ligue 1 2019/2020 Dijon - Rennes wedden Dijon - Rennes gokken Dijon - Rennes Unibet