Nabeschouwing Lille - Angers SCO (2-1) || Ligue 1

Vrijdag 13 september 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het vrijdag 13 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Angers SCO (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door V. Osimhen, waarmee Lille met 1-0 de leiding nam. Lille vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luiz Araujo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Angers SCO de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Bahoken. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Angers SCO kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Lille dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lille - Angers SCO
Goals
2
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
153
99
Gevaarlijke aanvallen
41
51
Passes
596
456
Overtredingen
3
16
Buitenspel
3
0
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Lille - Angers SCO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Lille Gele kaart voor V. Osimhen Lille
39' Doelpunt Lille Doelpunt V. Osimhen Lille 1-0
53' Doelpunt Lille Doelpunt Luiz Araujo met assist van B. Andre Lille 2-0
57' Wissel Angers SCO Wissel R. Alioui voor M. Pereira Angers SCO
67' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Thomas Angers SCO
71' Wissel Lille Wissel R. Sanches voor Luiz Araujo Lille
71' Wissel Angers SCO Wissel S. Thioub voor R. Thomas Angers SCO
73' Wissel Angers SCO Wissel V. Pajot voor T. Mangani Angers SCO
74' Wissel Lille Wissel R. Mandava voor D. Bradaric Lille
82' Wissel Lille Wissel A. Ouattara voor J. Ikone Lille
87' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken met assist van R. Alioui Angers SCO 2-1
94' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Thioub Angers SCO
Opstellingen Lille - Angers SCO
De opstellingen van Lille en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Stéphane Moulin
Wissels Angers SCO
# Speler Pos.
30 Danijel Petković K
26 Théo Pellenard V
3 Ibrahim Cissé V
6 Vincent Pajot M
11 Aka Wilfried Kanga A
20 Sada Thioub A
7 Rachid Alioui A
Voorbeschouwing Lille - Angers SCO

Lille en Angers SCO treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 10e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Lille - Angers SCO Opstelling Lille Opstelling Angers SCO Live Lille - Angers SCO Live Lille - Angers SCO kijken Lille - Angers SCO kijken Live Lille - Angers SCO stream Lille - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Lille - Angers SCO Uitslag Lille - Angers SCO Statistieken Lille - Angers SCO Ligue 1 2019/2020 Lille - Angers SCO wedden Lille - Angers SCO gokken Lille - Angers SCO Unibet