Nabeschouwing Lille - Metz (0-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Lille het zaterdag 9 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Metz (0-0)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Lille en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Lille dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Lille, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Florent Batta niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lille - Metz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Metz Gele kaart voor T. Delaine Metz
61' Wissel LOSC Lille Wissel L. Remy voor J. Ikone LOSC Lille
63' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Mandava LOSC Lille
66' Wissel Metz Wissel M. Udol voor T. Delaine Metz
70' Wissel Metz Wissel F. Boulaya voor A. Traore Metz
73' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Bamba LOSC Lille
75' Gele kaart Metz Gele kaart voor A. Oukidja Metz
76' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
81' Wissel LOSC Lille Wissel Xeka voor B. Andre LOSC Lille
85' Wissel Metz Wissel I. Niane voor O. Nguette Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Metz
Opstellingen Lille - Metz
De opstellingen van Lille en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Metz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Metz

Lille en Metz treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Metz slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 6
Winst Metz 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 6e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 19e plaats.