Nabeschouwing Lille - Strasbourg (2-0) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Lille het woensdag 25 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Strasbourg (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door V. Osimhen, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. LOSC Lille vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Remy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lille.

LIVE Lille - Strasbourg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen LOSC Lille 1-0
45' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Sissoko Strasbourg
64' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt L. Remy met assist van V. Osimhen LOSC Lille 2-0
65' Wissel Strasbourg Wissel L. Ajorque voor I. Sissoko Strasbourg
72' Wissel LOSC Lille Wissel B. Andre voor Xeka LOSC Lille
74' Wissel Strasbourg Wissel S. Prcic voor L. Kone Strasbourg
75' Wissel LOSC Lille Wissel R. Mandava voor L. Remy LOSC Lille
78' Wissel Strasbourg Wissel J. Da Costa voor B. Corgnet Strasbourg
81' Wissel LOSC Lille Wissel B. Soumare voor Y. Yazici LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Strasbourg
Opstellingen Lille - Strasbourg
De opstellingen van Lille en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Strasbourg

Lille en Strasbourg treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 22 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 3
Winst Strasbourg 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 6e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 16e plaats.