Nabeschouwing Metz - Amiens SC (1-2) || Ligue 1

Zaterdag 21 september 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Metz het zaterdag 21 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Amiens SC (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 1-2 overwinning voor Amiens SC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door S. Guirassy, waarmee Amiens SC met 0-1 de leiding nam. Amiens SC vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dibassy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Metz de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. M. Diallo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Metz kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Amiens SC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Metz - Amiens SC
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
142
109
Gevaarlijke aanvallen
65
39
Passes
456
462
Overtredingen
13
12
Buitenspel
1
0
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Metz - Amiens SC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Wissel Amiens SC Wissel J. Lefort voor C. Jallet Amiens SC
39' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Guirassy met assist van A. Blin Amiens SC 0-1
54' Doelpunt Amiens SC Doelpunt B. Dibassy met assist van S. Guirassy Amiens SC 0-2
61' Wissel Metz Wissel A. Traore voor R. Cohade Metz
61' Wissel Metz Wissel T. Ambrose voor F. Boulaya Metz
67' Wissel Amiens SC Wissel C. Akolo voor F. Diabate Amiens SC
68' Doelpunt Metz Doelpunt H. M. Diallo met assist van A. Traore Metz 1-2
80' Wissel Metz Wissel I. Niane voor O. Nguette Metz
82' Wissel Amiens SC Wissel B. Zungu voor G. Kakuta Amiens SC
87' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Guirassy Amiens SC
90' Gele kaart Metz Gele kaart voor S. Sunzu Metz
Opstellingen Metz - Amiens SC
De opstellingen van Metz en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Frédéric Antonetti
Wissels Metz
# Speler Pos.
1 Paul Delecroix K
28 Manuel Cabit V
6 Mamadou Fofana V
4 Kevin N'Doram M
25 Adama Traoré M
7 Ibrahima Niane A
9 Thierry Ambrose A
Formatie 4-2-3-1
Coach Luka Elsner
Voorbeschouwing Metz - Amiens SC

Metz en Amiens SC treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Metz en Amiens SC elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Metz 0
Winst Amiens SC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 18e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Metz - Amiens SC Opstelling Metz Opstelling Amiens SC Live Metz - Amiens SC Live Metz - Amiens SC kijken Metz - Amiens SC kijken Live Metz - Amiens SC stream Metz - Amiens SC Fox Sports Nabeschouwing Metz - Amiens SC Uitslag Metz - Amiens SC Statistieken Metz - Amiens SC Ligue 1 2019/2020 Metz - Amiens SC wedden Metz - Amiens SC gokken Metz - Amiens SC Unibet