Nabeschouwing Metz - Bordeaux (1-2) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Metz het zaterdag 8 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Bordeaux (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Bordeaux is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Metz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van I. Niane. In de 8e minuut moest V. Pajot van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Metz verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Basic namens Bordeaux in de 51e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat R. Oudin namens Bordeaux in de 84e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Bordeaux dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Metz - Bordeaux 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Metz Doelpunt I. Niane met assist van V. Pajot Metz 1-0
8' Rode kaart Metz Rode kaart voor V. Pajot Metz
20' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor E. Kwateng Bordeaux
39' Gele kaart Metz Gele kaart voor D. Maiga Metz
41' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor U. Hwang Bordeaux
51' Doelpunt Bordeaux Doelpunt T. Basic Bordeaux 1-1
54' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sabaly voor U. Hwang Bordeaux
62' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor N. De Preville Bordeaux
63' Wissel Metz Wissel F. Boulaya voor O. Nguette Metz
71' Wissel Bordeaux Wissel R. Pardo voor Y. Adli Bordeaux
74' Wissel Metz Wissel T. Delaine voor I. Niane Metz
79' Gele kaart Metz Gele kaart voor A. Oukidja Metz
84' Doelpunt Bordeaux Doelpunt R. Oudin met assist van Otavio Bordeaux 1-2
88' Wissel Metz Wissel T. Ambrose voor M. Udol Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Bordeaux
Opstellingen Metz - Bordeaux
De opstellingen van Metz en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Metz - Bordeaux

Metz en Bordeaux treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 8 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Metz. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Metz 0
Winst Bordeaux 8
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 16e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 12e plaats.