Nabeschouwing Monaco - PSG (1-4) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 15 januari 2020 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Monaco het woensdag 15 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - PSG (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en PSG is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door K. Mbappe, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat Paris Saint Germain via Neymar op 0-2 kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee P. Sarabia zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed T. Bakayoko iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Monaco werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist K. Mbappe namens Paris Saint Germain de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benoît Bastien bij een 1-4 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE Monaco - PSG 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 0-1
45' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Glik Monaco
47' Penalty Paris Saint Germain Penalty Neymar Paris Saint Germain 0-2
60' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor T. Paris Saint Germain
68' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor N. Kouassi Paris Saint Germain
69' Wissel Monaco Wissel A. Silva voor A. Golovin Monaco
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Verratti voor I. Gueye Paris Saint Germain
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Sarabia voor M. Icardi Paris Saint Germain
72' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt P. Sarabia met assist van M. Verratti Paris Saint Germain 0-3
78' Wissel Monaco Wissel J. Augustin voor G. Martins Monaco
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor A. Di Maria Paris Saint Germain
79' Wissel Monaco Wissel S. Jovetic voor C. Fabregas Monaco
81' Gele kaart Monaco Gele kaart voor T. Bakayoko Monaco
86' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
87' Doelpunt Monaco Doelpunt T. Bakayoko met assist van A. Silva Monaco 1-3
91' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van Neymar Paris Saint Germain 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - PSG
Opstellingen Monaco - PSG
De opstellingen van Monaco en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSG zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - PSG

Monaco en PSG treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 12 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 8 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Monaco. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Monaco 5
Winst PSG 8
Gelijkspel 12
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 8e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.