Nabeschouwing Monaco - Reims (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Monaco het zaterdag 29 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Reims (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Monaco en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. W. Ben Yedder maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Monaco vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Reims kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Kamara, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Monaco - Reims 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Foket Reims
31' Penalty Monaco Penalty W. Ben Yedder Monaco 1-0
55' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Keita Monaco
58' Doelpunt Reims Doelpunt H. Kamara met assist van K. NClomande Reims 1-1
65' Wissel Monaco Wissel S. Jovetic voor B. Keita Monaco
67' Wissel Reims Wissel B. Dia voor E. B. Toure Reims
74' Gele kaart Reims Gele kaart voor J. Romao Reims
78' Wissel Monaco Wissel A. Tchouameni voor T. Bakayoko Monaco
80' Wissel Reims Wissel M. Doumbia voor A. Donis Reims
81' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Tchouameni Monaco
84' Gele kaart Reims Gele kaart voor N. Munetsi Reims
85' Wissel Reims Wissel A. Zeneli voor T. Dingome Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Reims
Opstellingen Monaco - Reims
De opstellingen van Monaco en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.