Nabeschouwing Monaco - Strasbourg (1-3) || Ligue 1

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Monaco het zaterdag 25 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Strasbourg (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Strasbourg is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door L. Ajorque, waarmee Strasbourg met 0-1 de leiding nam. Strasbourg vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Thomasson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Strasbourg, waarmee S. Mitrovic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed S. Jovetic iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Monaco werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Monaco echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Strasbourg.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Strasbourg
Goals
1
3
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
145
84
Gevaarlijke aanvallen
48
26
Passes
571
385
Overtredingen
7
9
Buitenspel
1
1
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Monaco - Strasbourg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor L. Kone Strasbourg
40' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque met assist van K. Zohi Strasbourg 0-1
59' Wissel Monaco Wissel S. Jovetic voor G. Dias Monaco
66' Doelpunt Strasbourg Doelpunt A. Thomasson met assist van I. Sissoko Strasbourg 0-2
67' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor B. Henrichs Monaco
69' Wissel Monaco Wissel A. Silva voor C. Fabregas Monaco
74' Doelpunt Strasbourg Doelpunt S. Mitrovic met assist van K. Lala Strasbourg 0-3
77' Wissel Strasbourg Wissel A. Ndour voor K. Zohi Strasbourg
81' Gele kaart Monaco Gele kaart voor S. Jovetic Monaco
85' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor L. Ajorque Strasbourg
86' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Jovetic met assist van W. Ben Yedder Monaco 1-3
Opstellingen Monaco - Strasbourg
De opstellingen van Monaco en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Thierry Laurey
Voorbeschouwing Monaco - Strasbourg

Monaco en Strasbourg treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Monaco en Strasbourg elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 0
Winst Strasbourg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 9e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Monaco - Strasbourg Opstelling Monaco Opstelling Strasbourg Live Monaco - Strasbourg Live Monaco - Strasbourg kijken Monaco - Strasbourg kijken Live Monaco - Strasbourg stream Monaco - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Strasbourg Uitslag Monaco - Strasbourg Statistieken Monaco - Strasbourg Ligue 1 2019/2020 Monaco - Strasbourg wedden Monaco - Strasbourg gokken Monaco - Strasbourg Unibet