Nabeschouwing Montpellier - Amiens SC (4-2) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Montpellier het zaterdag 30 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Amiens SC (4-2)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 4-2 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Le Tallec, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Amiens SC kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Kakuta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut moest Amiens SC verder met een man minder nadat J. Otero een rode kaart had gekregen.

In de 64e minuut was het Montpellier dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van G. Laborde. Na 67 minuten werd de voorsprong voor Montpellier vergroot nadat A. Delort de 3-1 wist te scoren. In de 72e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het F. Mollet die namens Montpellier het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 86e minuut was het Amiens SC dat via J. Lahne de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jérémie Pignard bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Montpellier.

LIVE Montpellier - Amiens SC 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Montpellier Doelpunt D. Le Tallec met assist van H. Hilton Montpellier 1-0
26' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor J. Lefort Amiens SC
41' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Mendoza Amiens SC
44' Doelpunt Amiens SC Doelpunt G. Kakuta met assist van H. Aleesami Amiens SC 1-1
53' Rode kaart Amiens SC Rode kaart voor J. Otero Amiens SC
64' Wissel Montpellier Wissel F. Mollet voor A. Oyongo Montpellier
64' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde met assist van T. Savanier Montpellier 2-1
67' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort Montpellier 3-1
72' Doelpunt Montpellier Doelpunt F. Mollet met assist van G. Laborde Montpellier 4-1
73' Wissel Amiens SC Wissel C. Jallet voor F. Diabate Amiens SC
74' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor P. Mendes Montpellier
76' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor D. Le Tallec Montpellier
78' Wissel Amiens SC Wissel Q. Cornette voor G. Kakuta Amiens SC
81' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor H. Hilton Montpellier
82' Wissel Amiens SC Wissel J. Lahne voor S. Mendoza Amiens SC
86' Doelpunt Amiens SC Doelpunt J. Lahne Amiens SC 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Amiens SC
Opstellingen Montpellier - Amiens SC
De opstellingen van Montpellier en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.