Nabeschouwing Montpellier - Nice (2-1) || Ligue 1

Zaterdag 14 september 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zaterdag 14 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Nice (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Nice is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 2-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Tameze, waarmee Nice met 0-1 de leiding nam. Montpellier kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Delort, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette F. Mollet zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montpellier de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Olivier Thual, waardoor Montpellier dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Nice
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
88
128
Gevaarlijke aanvallen
47
30
Passes
374
552
Overtredingen
17
11
Buitenspel
4
1
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Montpellier - Nice 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Nice Gele kaart voor Y. Atal Nice
34' Doelpunt Nice Doelpunt A. Tameze Nice 0-1
37' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort Montpellier 1-1
39' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor P. Mendes Montpellier
42' Gele kaart Nice Gele kaart voor R. Coly Nice
48' Wissel Montpellier Wissel N. Cozza voor D. Congre Montpellier
56' Doelpunt Montpellier Doelpunt F. Mollet met assist van A. Delort Montpellier 2-1
57' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
61' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor A. Tameze Nice
61' Wissel Nice Wissel A. Claude Maurice voor R. Coly Nice
78' Wissel Nice Wissel M. Maolida voor K. Dolberg Nice
80' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor G. Laborde Montpellier
89' Wissel Montpellier Wissel K. Dolly voor F. Mollet Montpellier
Opstellingen Montpellier - Nice
De opstellingen van Montpellier en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Michel Der Zakarian
Wissels Montpellier
# Speler Pos.
16 Dimitry Bertaud K
26 Mihailo Ristić V
31 Nicolas Louis Marcel Cozza V
29 Amir Adouyev M
20 Keagan Dolly M
19 Souleymane Camara A
32 Petar Škuletić A
Formatie 4-3-3
Coach Patrick Vieira
Voorbeschouwing Montpellier - Nice

Montpellier en Nice treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Nice elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Nice 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 14e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Montpellier - Nice Opstelling Montpellier Opstelling Nice Live Montpellier - Nice Live Montpellier - Nice kijken Montpellier - Nice kijken Live Montpellier - Nice stream Montpellier - Nice Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Nice Uitslag Montpellier - Nice Statistieken Montpellier - Nice Ligue 1 2019/2020 Montpellier - Nice wedden Montpellier - Nice gokken Montpellier - Nice Unibet