Voorbeschouwing Montpellier - PSG (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 7 december 2019 - 17:30 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zaterdag 7 december 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Montpellier - PSG 0-0

Vanaf zaterdag 7 december 2019 om 17:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Montpellier - PSG volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 22 uur, 52 minuten en 21 seconden.

Opstellingen Montpellier - PSG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Montpellier - PSG

Montpellier en PSG treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst PSG 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 6e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Montpellier - PSG Opstelling Montpellier Opstelling PSG Live Montpellier - PSG Live Montpellier - PSG kijken Montpellier - PSG kijken Live Montpellier - PSG stream Montpellier - PSG Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - PSG Uitslag Montpellier - PSG Statistieken Montpellier - PSG Ligue 1 2019/2020 Montpellier - PSG wedden Montpellier - PSG gokken Montpellier - PSG Unibet