Nabeschouwing Nantes - Olympique Marseille (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:30 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire in Nantes.

Via de Nantes - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Olympique Marseille (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Nantes en Olympique Marseille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 31e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Benedetto van Olympique Marseille via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Nantes en Olympique Marseille gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Nantes, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Benoît Bastien niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Olympique Marseille
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
126
87
Gevaarlijke aanvallen
48
41
Passes
452
379
Overtredingen
16
18
Buitenspel
2
2
Corners
7
3
Wissels
2
3
LIVE Nantes - Olympique Marseille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Penalty gemist Olympique Marseille Penalty gemist D. Benedetto Olympique Marseille
42' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor M. Sanson Olympique Marseille
48' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor B. Kamara Olympique Marseille
67' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor M. Abeid Nantes
69' Wissel Olympique Marseille Wissel K. Strootman voor M. Sanson Olympique Marseille
74' Wissel Nantes Wissel K. Bamba voor C. Traore Nantes
78' Wissel Olympique Marseille Wissel N. Radonjic voor B. Sarr Olympique Marseille
85' Wissel Olympique Marseille Wissel V. Germain voor D. Benedetto Olympique Marseille
87' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor K. Strootman Olympique Marseille
Opstellingen Nantes - Olympique Marseille
De opstellingen van Nantes en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Patrick Collot
Wissels Nantes
# Speler Pos.
16 Alexandre Olliero K
12 Dennis Appiah V
13 Molla Wagué V
10 Cristian Benavente Bristol M
32 Kader Bamba M
18 Samuel Moutoussamy M
24 Elie Youan A
Formatie 4-3-3
Coach Luís André Pina Cabral Villas-Boas
Wissels Olympique Marseille
# Speler Pos.
16 Yohann Pelé K
15 Duje Ćaleta-Car V
24 Saîf-Eddine Khaoui M
12 Kevin Strootman M
28 Valère Germain A
29 Florian Chabrolle A
7 Nemanja Radonjić A
Voorbeschouwing Nantes - Olympique Marseille

Nantes en Olympique Marseille treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes en Olympique Marseille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 0
Winst Olympique Marseille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 15e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nantes - Olympique Marseille Opstelling Nantes Opstelling Olympique Marseille Live Nantes - Olympique Marseille Live Nantes - Olympique Marseille kijken Nantes - Olympique Marseille kijken Live Nantes - Olympique Marseille stream Nantes - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Olympique Marseille Uitslag Nantes - Olympique Marseille Statistieken Nantes - Olympique Marseille Ligue 1 2019/2020 Nantes - Olympique Marseille wedden Nantes - Olympique Marseille gokken Nantes - Olympique Marseille Unibet