Nabeschouwing Nice - Angers SCO (3-1) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nice het zaterdag 30 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Angers SCO (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 3-1 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Fulgini, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Nice kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Lusamba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette M. Maolida zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Nice de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Nice vergroot nadat K. Dolberg de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Nice.

LIVE Nice - Angers SCO 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
22' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van R. Thomas Angers SCO 0-1
39' Doelpunt Nice Doelpunt A. Lusamba met assist van M. Maolida Nice 1-1
46' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Thioub Angers SCO
53' Doelpunt Nice Doelpunt M. Maolida met assist van P. Lees Melou Nice 2-1
57' Wissel Angers SCO Wissel R. Alioui voor M. Pereira Angers SCO
57' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor A. Bobichon Angers SCO
64' Wissel Nice Wissel H. Boudaoui voor A. Ounas Nice
75' Gele kaart Nice Gele kaart voor K. Dolberg Nice
79' Wissel Nice Wissel C. Racine voor S. Nsoki Nice
87' Wissel Nice Wissel A. Claude Maurice voor M. Maolida Nice
90' Doelpunt Nice Doelpunt K. Dolberg met assist van A. Lusamba Nice 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Angers SCO
Opstellingen Nice - Angers SCO
De opstellingen van Nice en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.