Nabeschouwing Nice - Nîmes (1-3) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nice het zaterdag 8 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Nîmes (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Nîmes is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Claude Maurice, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. Nîmes kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Landre, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut moest Nice verder met een man minder nadat H. Boudaoui een rode kaart had gekregen.

In de 53e minuut was het Nîmes dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Philippoteaux. Na 91 minuten werd de voorsprong voor Nîmes vergroot nadat M. Kone de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Nîmes.

LIVE Nice - Nîmes 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Nice Doelpunt A. Claude Maurice met assist van M. Maolida Nice 1-0
31' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor P. Martinez Nîmes
33' Gele kaart Nice Gele kaart voor S. Nsoki Nice
43' Doelpunt Nîmes Doelpunt L. Landre met assist van Y. Benrahou Nîmes 1-1
49' Rode kaart Nice Rode kaart voor H. Boudaoui Nice
53' Gele kaart Nice Gele kaart voor Danilo Nice
53' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Philippoteaux Nîmes 1-2
58' Wissel Nîmes Wissel M. Kone voor R. Philippoteaux Nîmes
58' Wissel Nice Wissel C. Herelle voor P. Burner Nice
64' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor K. Thuram Nice
65' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor Y. Benrahou Nîmes
65' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor G. Paquiez Nîmes
75' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Sarr Nîmes
76' Wissel Nîmes Wissel A. Briancon voor N. Roux Nîmes
77' Wissel Nice Wissel A. Lusamba voor M. Maolida Nice
90' Wissel Nîmes Wissel L. Buades voor Y. Benrahou Nîmes
91' Doelpunt Nîmes Doelpunt M. Kone Nîmes 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Nîmes
Opstellingen Nice - Nîmes
De opstellingen van Nice en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.