Nabeschouwing Nîmes - Amiens SC (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nîmes het zaterdag 19 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC.

Via de Nîmes - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Amiens SC (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Nîmes en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door P. Martinez, waarmee Nîmes met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Amiens SC het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk A. Calabresi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Nîmes - Amiens SC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Mendoza Amiens SC
30' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Guirassy Amiens SC
41' Doelpunt Nîmes Doelpunt P. Martinez met assist van R. Philippoteaux Nîmes 1-0
51' Wissel Nîmes Wissel S. Sarr voor S. Alakouch Nîmes
65' Wissel Nîmes Wissel L. Buades voor H. Duljevic Nîmes
66' Wissel Amiens SC Wissel F. Diabate voor J. Otero Amiens SC
76' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor H. Aleesami Amiens SC
84' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor A. Blin Amiens SC
92' Wissel Nîmes Wissel A. Valerio voor T. Valls Nîmes
94' Doelpunt Amiens SC Doelpunt A. Calabresi Amiens SC 1-1
95' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Dibassy Amiens SC
97' Wissel Amiens SC Wissel M. Talal voor S. Mendoza Amiens SC
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Amiens SC
Opstellingen Nîmes - Amiens SC
De opstellingen van Nîmes en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nîmes - Amiens SC

Nîmes en Amiens SC treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nîmes en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 9 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Amiens SC. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nîmes als Amiens SC wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Nîmes 1
Winst Amiens SC 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nîmes op een 15e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 11e plaats.