Nabeschouwing Nîmes - Rennes (0-1) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 15 januari 2020 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nîmes het woensdag 15 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Rennes (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Hunou, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rennes uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Nîmes - Rennes 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
19' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor L. Fomba Nîmes
48' Wissel Nîmes Wissel L. Landre voor A. Briancon Nîmes
64' Doelpunt Rennes Doelpunt A. Hunou Rennes 0-1
71' Wissel Nîmes Wissel A. Denkey voor R. Ripart Nîmes
71' Wissel Rennes Wissel B. Bourigeaud voor F. Tait Rennes
76' Wissel Nîmes Wissel H. Duljevic voor L. Fomba Nîmes
80' Wissel Rennes Wissel Y. Gboho voor A. Hunou Rennes
81' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor M. Niang Rennes
84' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Rennes
89' Gele kaart Rennes Gele kaart voor T. Siebatcheu Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Rennes
Opstellingen Nîmes - Rennes
De opstellingen van Nîmes en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nîmes - Rennes

Nîmes en Rennes treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nîmes en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 9 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nîmes. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nîmes als Rennes wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Nîmes 1
Winst Rennes 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nîmes op een 19e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 3e plaats.