Nabeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO (6-0) || Ligue 1

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Olympique Lyon het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO (6-0)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 6-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Aouar, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Dembele op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Olympique Lyonnais, waarmee M. Depay zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Olympique Lyonnais geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Depay. De 5-0 voor Olympique Lyonnais volgde even later in de 65e minuut nadat M. Dembele namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 72e minuut en kwam op naam te staan van Olympique Lyonnais speler Jean Lucas, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benoît Millot en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Olympique Lyon, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Angers SCO
Goals
6
0
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
139
86
Gevaarlijke aanvallen
26
39
Passes
753
356
Overtredingen
7
14
Buitenspel
0
2
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Olympique Lyon - Angers SCO 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt H. Aouar met assist van T. Mendes Olympique Lyonnais 1-0
36' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Dembele Olympique Lyonnais 2-0
42' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 3-0
48' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 4-0
54' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor V. Pajot Angers SCO
61' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor B. Traore Olympique Lyonnais
65' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Dembele Olympique Lyonnais 5-0
66' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor M. Dembele Olympique Lyonnais
69' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor M. Pereira Angers SCO
69' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Jean Lucas voor T. Mendes Olympique Lyonnais
69' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga Aka voor R. Alioui Angers SCO
70' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Tete voor L. Dubois Olympique Lyonnais
70' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor P. Capelle Angers SCO
72' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Jean Lucas met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 6-0
93' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Bahoken Angers SCO
Opstellingen Olympique Lyon - Angers SCO
De opstellingen van Olympique Lyon en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Sylvio Mendes Campos Junior
Formatie 4-1-4-1
Coach Stéphane Moulin
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO

Olympique Lyon en Angers SCO treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympique Lyon en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 1e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Olympique Lyon - Angers SCO Opstelling Olympique Lyon Opstelling Angers SCO Live Olympique Lyon - Angers SCO Live Olympique Lyon - Angers SCO kijken Olympique Lyon - Angers SCO kijken Live Olympique Lyon - Angers SCO stream Olympique Lyon - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO Uitslag Olympique Lyon - Angers SCO Statistieken Olympique Lyon - Angers SCO Ligue 1 2019/2020 Olympique Lyon - Angers SCO wedden Olympique Lyon - Angers SCO gokken Olympique Lyon - Angers SCO Unibet