Nabeschouwing Olympique Lyon - Bordeaux (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 17:30 uur



In de Ligue 1 2019/2020 neemt Olympique Lyon het zaterdag 31 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Bordeaux (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Depay, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. In de 62e minuut kreeg T. Mendes van Olympique Lyonnais voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Olympique Lyonnais de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Briand namens Bordeaux in de 67e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Bordeaux
Goals
1
1
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
93
109
Gevaarlijke aanvallen
35
58
Passes
12
0
Overtredingen
12
15
Buitenspel
0
3
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Olympique Lyon - Bordeaux 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Reine-Adelaide Olympique Lyonnais
15' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor U. Hwang Bordeaux
30' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor T. Mendes Olympique Lyonnais
32' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay met assist van M. Terrier Olympique Lyonnais 1-0
40' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Kalu Bordeaux
62' Tweede gele kaart Olympique Lyonnais Tweede gele kaart voor T. Mendes Olympique Lyonnais
65' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Tousart voor J. Reine-Adelaide Olympique Lyonnais
67' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Briand Bordeaux 1-1
69' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otavio Bordeaux
73' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor A. Tchouameni Bordeaux
75' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Andersen Olympique Lyonnais
76' Wissel Bordeaux Wissel Y. Benrahou voor U. Hwang Bordeaux
78' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Traore voor M. Cornet Olympique Lyonnais
86' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor J. Briand Bordeaux
88' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Jean Lucas voor M. Depay Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Bordeaux
Opstellingen Olympique Lyon - Bordeaux
De opstellingen van Olympique Lyon en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Sylvio Mendes Campos Junior
Formatie 4-2-3-1
Coach Paulo Manuel Carvalho de Sousa
Wissels Bordeaux
# Speler Pos.
16 Gaëtan Poussin K
3 Pablo Nascimento Castro V
14 Vukašin Jovanović V
22 Yassine Benrahou M
26 Toma Bašić M
9 Josh Maja A
19 Yacine Adli A
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Bordeaux

Olympique Lyon en Bordeaux treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 26 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Bordeaux slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 10
Winst Bordeaux 9
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 3e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Olympique Lyon - Bordeaux Opstelling Olympique Lyon Opstelling Bordeaux Live Olympique Lyon - Bordeaux Live Olympique Lyon - Bordeaux kijken Olympique Lyon - Bordeaux kijken Live Olympique Lyon - Bordeaux stream Olympique Lyon - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Bordeaux Uitslag Olympique Lyon - Bordeaux Statistieken Olympique Lyon - Bordeaux Ligue 1 2019/2020 Olympique Lyon - Bordeaux wedden Olympique Lyon - Bordeaux gokken Olympique Lyon - Bordeaux Unibet