Nabeschouwing Olympique Lyon - Dijon (0-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 17:30 uur



In de Ligue 1 2019/2020 neemt Olympique Lyon het zaterdag 19 oktober 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Dijon (0-0)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Dijon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Olympique Lyon dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Olympique Lyon, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frank Schneider niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Dijon
Balbezit
64%
36%
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
171
96
Gevaarlijke aanvallen
103
21
Passes
611
347
Overtredingen
12
11
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Olympique Lyon - Dijon 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor B. Soumare Dijon
55' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Traore voor M. Terrier Olympique Lyonnais
58' Wissel Dijon Wissel S. Coulibaly voor N. Aguerd Dijon
62' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Reine-Adelaide voor T. Mendes Olympique Lyonnais
70' Wissel Dijon Wissel R. Amalfitano voor M. Chouiar Dijon
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cherki voor M. Cornet Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Dijon
Opstellingen Olympique Lyon - Dijon
De opstellingen van Olympique Lyon en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Dijon

Olympique Lyon en Dijon treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Dijon slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 5
Winst Dijon 2
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 14e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Olympique Lyon - Dijon Opstelling Olympique Lyon Opstelling Dijon Live Olympique Lyon - Dijon Live Olympique Lyon - Dijon kijken Olympique Lyon - Dijon kijken Live Olympique Lyon - Dijon stream Olympique Lyon - Dijon Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Dijon Uitslag Olympique Lyon - Dijon Statistieken Olympique Lyon - Dijon Ligue 1 2019/2020 Olympique Lyon - Dijon wedden Olympique Lyon - Dijon gokken Olympique Lyon - Dijon Unibet