Nabeschouwing Olympique Marseille - Lille (2-1) || Ligue 1

Zaterdag 2 november 2019 - 17:30 uur

In de Ligue 1 neemt Olympique Marseille het zaterdag 2 november 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Orange Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Lille (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Marseille en Lille is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olympique Marseille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door M. Sanson, waarmee Olympique Marseille met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Gabriel zorgde ervoor dat Olympique Marseille op 2-0 kwam te staan in de 79e minuut. In de 83e minuut wist Lille de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Soumaoro. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lille kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Olympique Marseille dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Olympique Marseille - Lille
Goals
2
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
109
115
Gevaarlijke aanvallen
31
44
Passes
355
459
Overtredingen
13
15
Buitenspel
3
4
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Olympique Marseille - Lille 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Lille Gele kaart voor T. Djalo Lille
33' Gele kaart Lille Gele kaart voor J. Ikone Lille
49' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt M. Sanson met assist van B. Kamara Olympique Marseille 1-0
65' Wissel Lille Wissel V. Osimhen voor L. Remy Lille
74' Wissel Olympique Marseille Wissel N. Radonjic voor B. Sarr Olympique Marseille
74' Wissel Lille Wissel J. Bamba voor T. Djalo Lille
77' Wissel Olympique Marseille Wissel M. Lopez voor M. Sanson Olympique Marseille
78' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Ikone Lille
79' Eigen doelpunt Olympique Marseille Eigen doelpunt Gabriel Olympique Marseille 2-0
83' Doelpunt Lille Doelpunt A. Soumaoro met assist van Y. Yazici Lille 2-1
83' Gele kaart Lille Gele kaart voor V. Osimhen Lille
83' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor J. Amavi Olympique Marseille
90' Wissel Olympique Marseille Wissel K. Strootman voor V. Rongier Olympique Marseille
Opstellingen Olympique Marseille - Lille
De opstellingen van Olympique Marseille en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Marseille gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lille zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Luís André Pina Cabral Villas-Boas
Wissels Olympique Marseille
# Speler Pos.
16 Yohann Pelé K
24 Saîf-Eddine Khaoui M
12 Kevin Strootman M
27 Maxime Lopez M
36 Marley Ake M
28 Valère Germain A
7 Nemanja Radonjić A
Voorbeschouwing Olympique Marseille - Lille

Olympique Marseille en Lille treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympique Marseille en Lille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Marseille 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Marseille op een 7e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Olympique Marseille - Lille Opstelling Olympique Marseille Opstelling Lille Live Olympique Marseille - Lille Live Olympique Marseille - Lille kijken Olympique Marseille - Lille kijken Live Olympique Marseille - Lille stream Olympique Marseille - Lille Fox Sports Nabeschouwing Olympique Marseille - Lille Uitslag Olympique Marseille - Lille Statistieken Olympique Marseille - Lille Ligue 1 2019/2020 Olympique Marseille - Lille wedden Olympique Marseille - Lille gokken Olympique Marseille - Lille Unibet