Nabeschouwing PSG - Angers SCO (4-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 17:30 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt PSG het zaterdag 5 oktober 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Angers SCO (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door P. Sarabia, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Icardi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee I. Gueye zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Paris Saint Germain in de 90e minuut, nadat Neymar de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSG.

LIVE PSG - Angers SCO 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt P. Sarabia met assist van A. Herrera Paris Saint Germain 1-0
23' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Sarabia Paris Saint Germain
37' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Icardi met assist van P. Sarabia Paris Saint Germain 2-0
46' Wissel Angers SCO Wissel S. Thioub voor R. Ait Nouri Angers SCO
53' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Pereira Angers SCO
55' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor A. Bobichon Angers SCO
59' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt I. Gueye met assist van P. Sarabia Paris Saint Germain 3-0
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Choupo-Moting voor M. Icardi Paris Saint Germain
78' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Diallo voor J. Bernat Paris Saint Germain
78' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga Aka voor R. Alioui Angers SCO
82' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Di Maria voor P. Sarabia Paris Saint Germain
86' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Paredes Paris Saint Germain
90' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van M. Choupo-Moting Paris Saint Germain 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Angers SCO
Opstellingen PSG - Angers SCO
De opstellingen van PSG en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Angers SCO

PSG en Angers SCO treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 11 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSG 7
Winst Angers SCO 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 2e plaats.