Nabeschouwing PSG - Montpellier (5-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 17:30 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt PSG het zaterdag 1 februari 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Montpellier (5-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Montpellier is geëindigd in een 5-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Sarabia, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. In de 17e minuut moest D. Bertaud van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Montpellier verder met een speler minder. In de 41e werd de voorsprong voor Paris Saint Germain verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Di Maria.

Na 44 minuten was het D. Congre die de bal in eigen doel werkte, waardoor Paris Saint Germain op 3-0 kwam te staan. Ook na de derde treffer nam Paris Saint Germain geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Mbappe. De vijfde treffer van Paris Saint Germain viel in de 65e minuut en kwam op naam te staan van L. Kurzawa. Na 88 minuten kon J. Chotard van Montpellier vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-0 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE PSG - Montpellier 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt P. Sarabia Paris Saint Germain 1-0
15' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Tuchel T. Paris Saint Germain
17' Rode kaart Montpellier Rode kaart voor D. Bertaud Montpellier
19' Wissel Montpellier Wissel M. Carvalho voor G. Laborde Montpellier
33' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
38' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
39' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
41' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Di Maria met assist van P. Sarabia Paris Saint Germain 2-0
44' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt D. Congre Paris Saint Germain 3-0
57' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van Neymar Paris Saint Germain 4-0
64' Wissel Montpellier Wissel J. Chotard voor F. Mollet Montpellier
65' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt L. Kurzawa Paris Saint Germain 5-0
68' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Icardi voor K. Mbappe Paris Saint Germain
69' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Cavani voor P. Sarabia Paris Saint Germain
74' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Paredes voor M. Verratti Paris Saint Germain
76' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor J. Ferri Montpellier
81' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor J. Chotard Montpellier
84' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Paredes Paris Saint Germain
86' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Souquet Montpellier
88' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor J. Chotard Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Montpellier
Opstellingen PSG - Montpellier
De opstellingen van PSG en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.