Nabeschouwing PSG - Strasbourg (1-0) || Ligue 1

Zaterdag 14 september 2019 - 17:30 uur

In de Ligue 1 neemt PSG het zaterdag 14 september 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Strasbourg (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Neymar, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name PSG dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Amaury Delerue, waardoor PSG de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken PSG - Strasbourg
Goals
1
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
161
80
Gevaarlijke aanvallen
78
25
Passes
616
381
Overtredingen
12
12
Buitenspel
2
3
Corners
5
2
Wissels
5
3
LIVE PSG - Strasbourg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Bellegarde Strasbourg
48' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Icardi voor M. Choupo-Moting Paris Saint Germain
71' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Ajorque Strasbourg
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Herrera voor P. Sarabia Paris Saint Germain
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Kimpembe voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
74' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor M. Simakan Strasbourg
78' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor L. Ajorque Strasbourg
85' Wissel Strasbourg Wissel S. Prcic voor A. Thomasson Strasbourg
92' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van A. Diallo Paris Saint Germain 1-0
94' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
Opstellingen PSG - Strasbourg
De opstellingen van PSG en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Thierry Laurey
Voorbeschouwing PSG - Strasbourg

PSG en Strasbourg treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSG en Strasbourg elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst PSG 0
Winst Strasbourg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PSG - Strasbourg Opstelling PSG Opstelling Strasbourg Live PSG - Strasbourg Live PSG - Strasbourg kijken PSG - Strasbourg kijken Live PSG - Strasbourg stream PSG - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing PSG - Strasbourg Uitslag PSG - Strasbourg Statistieken PSG - Strasbourg Ligue 1 2019/2020 PSG - Strasbourg wedden PSG - Strasbourg gokken PSG - Strasbourg Unibet