Nabeschouwing PSG - Toulouse (4-0) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt PSG het zondag 25 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Toulouse (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door M. Choupo-Moting, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Goncalves zorgde ervoor dat Paris Saint Germain op 2-0 kwam te staan in de 55e minuut. Een penalty in de 69e minuut was de ideale kans voor Paris Saint Germain om te scoren. A. Di Maria was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 75e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee M. Choupo-Moting zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Paris Saint Germain geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Marquinhos.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSG.

LIVE PSG - Toulouse 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Choupo-Moting voor E. Cavani Paris Saint Germain
40' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Silva voor A. Diallo Paris Saint Germain
50' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Choupo-Moting Paris Saint Germain 1-0
55' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt M. Goncalves Paris Saint Germain 2-0
56' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sangare Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel M. Dossevi voor W. Vainqueur Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor E. Koulouris Toulouse
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Zagre voor K. Mbappe Paris Saint Germain
69' Penalty gemist Paris Saint Germain Penalty gemist A. Di Maria Paris Saint Germain
71' Wissel Toulouse Wissel W. Said voor M. Goncalves Toulouse
75' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Choupo-Moting met assist van J. Bernat Paris Saint Germain 3-0
83' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marquinhos met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Toulouse
Opstellingen PSG - Toulouse
De opstellingen van PSG en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Toulouse zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Toulouse

PSG en Toulouse treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 31 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSG 18
Winst Toulouse 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 12e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 8e plaats.