Nabeschouwing Reims - Metz (0-1) || Ligue 1

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Reims het zaterdag 25 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Metz (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Metz is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Metz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Metz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van H. M. Diallo. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Metz.

Wedstrijdstatistieken Reims - Metz
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
7
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
160
82
Gevaarlijke aanvallen
91
22
Passes
600
261
Overtredingen
12
8
Buitenspel
3
1
Corners
10
1
Wissels
3
2
LIVE Reims - Metz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Metz Doelpunt H. M. Diallo met assist van F. Centonze Metz 0-1
39' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Doumbia Reims
57' Wissel Reims Wissel T. Nkada voor T. Dingome Reims
57' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor A. Donis Reims
59' Gele kaart Metz Gele kaart voor D. Maiga Metz
71' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor D. Kutesa Reims
77' Wissel Metz Wissel M. Fofana voor I. Niane Metz
96' Wissel Metz Wissel P. N. Yade voor O. Nguette Metz
Opstellingen Reims - Metz
De opstellingen van Reims en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Metz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Formatie 4-3-3
Coach Vincent Hognon
Voorbeschouwing Reims - Metz

Reims en Metz treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Reims en Metz elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Reims 0
Winst Metz 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 8e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Reims - Metz Opstelling Reims Opstelling Metz Live Reims - Metz Live Reims - Metz kijken Reims - Metz kijken Live Reims - Metz stream Reims - Metz Fox Sports Nabeschouwing Reims - Metz Uitslag Reims - Metz Statistieken Reims - Metz Ligue 1 2019/2020 Reims - Metz wedden Reims - Metz gokken Reims - Metz Unibet