Nabeschouwing Reims - Monaco (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 21 september 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Reims het zaterdag 21 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste Delaune in Reims.

Via de Reims - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Monaco (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Reims en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Reims en Monaco gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Olivier Thual niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reims - Monaco
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
77
89
Gevaarlijke aanvallen
34
44
Passes
383
471
Overtredingen
17
10
Buitenspel
4
0
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Reims - Monaco 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
70' Wissel Reims Wissel A. Donis voor B. Dia Reims
74' Wissel Monaco Wissel J. Augustin voor B. Keita Monaco
75' Wissel Monaco Wissel H. Onyekuru voor G. Martins Monaco
76' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Silva Monaco
80' Wissel Reims Wissel D. Kutesa voor M. Doumbia Reims
85' Wissel Reims Wissel N. Munetsi voor M. Cafaro Reims
85' Wissel Monaco Wissel C. Fabregas voor A. Silva Monaco
91' Gele kaart Monaco Gele kaart voor G. Dias Monaco
Opstellingen Reims - Monaco
De opstellingen van Reims en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Voorbeschouwing Reims - Monaco

Reims en Monaco treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Reims en Monaco elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Reims 0
Winst Monaco 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 11e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Reims - Monaco Opstelling Reims Opstelling Monaco Live Reims - Monaco Live Reims - Monaco kijken Reims - Monaco kijken Live Reims - Monaco stream Reims - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Reims - Monaco Uitslag Reims - Monaco Statistieken Reims - Monaco Ligue 1 2019/2020 Reims - Monaco wedden Reims - Monaco gokken Reims - Monaco Unibet