Nabeschouwing Reims - Nice (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Reims het woensdag 5 februari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Nice (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Reims en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door P. Lees Melou, waarmee Nice met 0-1 de leiding nam. Reims kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Abdelhamid, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Reims - Nice 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor K. Sierhuis Reims
23' Wissel Reims Wissel D. Kutesa voor M. Cafaro Reims
50' Doelpunt Nice Doelpunt P. Lees Melou met assist van H. Boudaoui Nice 0-1
72' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Cassama Reims
73' Wissel Nice Wissel R. Durmisi voor K. Dolberg Nice
74' Wissel Nice Wissel P. Burner voor K. Thuram Nice
74' Wissel Reims Wissel E. B. Toure voor T. Dingome Reims
77' Doelpunt Reims Doelpunt Y. Abdelhamid met assist van X. Chavalerin Reims 1-1
78' Gele kaart Reims Gele kaart voor X. Chavalerin Reims
87' Wissel Nice Wissel M. Wague voor H. Boudaoui Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Nice
Opstellingen Reims - Nice
De opstellingen van Reims en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach David Guion
Voorbeschouwing Reims - Nice

Reims en Nice treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Nice favoriet. 5 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Reims. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reims 3
Winst Nice 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 7e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 8e plaats.