Nabeschouwing Reims - Strasbourg (0-0) || Ligue 1

Zondag 18 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Reims het zondag 18 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste Delaune in Reims.

Via de Reims - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Strasbourg (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Reims en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Reims en Strasbourg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Florent Batta niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reims - Strasbourg
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
132
99
Gevaarlijke aanvallen
44
36
Passes
558
389
Overtredingen
18
19
Buitenspel
0
1
Corners
2
4
Wissels
2
3
LIVE Reims - Strasbourg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Doumbia Reims
54' Gele kaart Reims Gele kaart voor H. Kamara Reims
66' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor T. Dingome Reims
68' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor L. Ajorque Strasbourg
79' Wissel Strasbourg Wissel J. Da Costa voor A. Thomasson Strasbourg
79' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor M. Doumbia Reims
92' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor J. Bellegarde Strasbourg
Opstellingen Reims - Strasbourg
De opstellingen van Reims en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
16 Nicolas Lemaître K
3 Ghislain Konan V
14 Sambou Sissoko V
23 Moreto Moro Cassamã M
26 Nolan Mbemba M
10 Hyun-Jun Suk A
33 A
33 Nathanaël Mbuku A
Formatie 3-5-1-1
Coach Thierry Laurey
Voorbeschouwing Reims - Strasbourg

Reims en Strasbourg treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Reims en Strasbourg elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Reims 0
Winst Strasbourg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 6e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Reims - Strasbourg Opstelling Reims Opstelling Strasbourg Live Reims - Strasbourg Live Reims - Strasbourg kijken Reims - Strasbourg kijken Live Reims - Strasbourg stream Reims - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Reims - Strasbourg Uitslag Reims - Strasbourg Statistieken Reims - Strasbourg Ligue 1 2019/2020 Reims - Strasbourg wedden Reims - Strasbourg gokken Reims - Strasbourg Unibet