Nabeschouwing Rennes - Reims (0-1) || Ligue 1

Zondag 6 oktober 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Rennes het zondag 6 oktober 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Reims (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Reims is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 0-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door B. Dia, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Reims dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Reims uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Reims
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
129
83
Gevaarlijke aanvallen
88
47
Passes
501
296
Overtredingen
13
20
Buitenspel
1
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Rennes - Reims 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Gelin Rennes
46' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Disasi Reims
49' Doelpunt Reims Doelpunt B. Dia met assist van R. Oudin Reims 0-1
59' Wissel Rennes Wissel F. Tait voor J. Gelin Rennes
59' Wissel Rennes Wissel A. Hunou voor C. Grenier Rennes
59' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor A. Donis Reims
68' Wissel Reims Wissel N. Munetsi voor M. Doumbia Reims
73' Gele kaart Reims Gele kaart voor R. Oudin Reims
80' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor B. Dia Reims
81' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor Raphinha Rennes
84' Gele kaart Reims Gele kaart voor Suk Hyun-Jun Reims
Opstellingen Rennes - Reims
De opstellingen van Rennes en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Julien Stéphan
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Voorbeschouwing Rennes - Reims

Rennes en Reims treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 9e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rennes - Reims Opstelling Rennes Opstelling Reims Live Rennes - Reims Live Rennes - Reims kijken Rennes - Reims kijken Live Rennes - Reims stream Rennes - Reims Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Reims Uitslag Rennes - Reims Statistieken Rennes - Reims Ligue 1 2019/2020 Rennes - Reims wedden Rennes - Reims gokken Rennes - Reims Unibet