Nabeschouwing Rennes - Toulouse (3-2) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Rennes het zondag 27 oktober 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Toulouse (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rennes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Niang. Rennes vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Hunou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Toulouse de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Dossevi.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Gradel de 2-2 maakte voor Toulouse. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rennes dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Y. Gboho de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antony Gautier bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Rennes.

LIVE Rennes - Toulouse 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang met assist van F. Maouassa Rennes 1-0
6' Doelpunt Rennes Doelpunt A. Hunou met assist van J. Gnagnon Rennes 2-0
28' Wissel Toulouse Wissel Q. Boisgard voor I. Sangare Toulouse
36' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor S. Moreira Toulouse
41' Doelpunt Toulouse Doelpunt M. Dossevi met assist van I. Sylla Toulouse 2-1
64' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor A. Hunou Rennes
65' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
65' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor Y. Sanogo Toulouse
73' Wissel Rennes Wissel J. Morel voor F. Maouassa Rennes
76' Wissel Toulouse Wissel J. Makengo voor W. Vainqueur Toulouse
79' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Amian Adou Toulouse
84' Doelpunt Toulouse Doelpunt M. Gradel Toulouse 2-2
91' Wissel Rennes Wissel Y. Gboho voor R. del Castillo Rennes
91' Doelpunt Rennes Doelpunt Y. Gboho met assist van T. Siebatcheu Rennes 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Toulouse
Opstellingen Rennes - Toulouse
De opstellingen van Rennes en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Rennes - Toulouse

Rennes en Toulouse treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 5 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 13
Winst Toulouse 8
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 14e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 16e plaats.