Nabeschouwing Saint-Étienne - Metz (0-1) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Saint-Étienne het woensdag 25 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Metz (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Metz is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 0-1 overwinning voor Metz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door H. M. Diallo, waarmee Metz met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Metz.

LIVE Saint-Étienne - Metz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Metz Doelpunt H. M. Diallo met assist van A. Traore Metz 0-1
25' Gele kaart Metz Gele kaart voor A. Traore Metz
46' Wissel Metz Wissel R. Cohade voor V. Angban Metz
52' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
59' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Bouanga voor M. Trauco Saint-Étienne
61' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor A. Nordin Saint-Étienne
64' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Boudebouz voor Y. Cabaye Saint-Étienne
71' Wissel Metz Wissel S. Sunzu voor A. Traore Metz
75' Wissel Metz Wissel I. Niane voor O. Nguette Metz
84' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
85' Gele kaart Metz Gele kaart voor R. Cohade Metz
86' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Abi voor W. Khazri Saint-Étienne
88' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor D. Bouanga Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Metz
Opstellingen Saint-Étienne - Metz
De opstellingen van Saint-Étienne en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Metz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Metz

Saint-Étienne en Metz treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 17 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Metz. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Metz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 7
Winst Metz 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 18e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 19e plaats.