Nabeschouwing Saint-Étienne - Montpellier (0-0) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Saint-Étienne het zondag 24 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Montpellier (0-0)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Saint-Étienne en Montpellier gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frank Schneider niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Saint-Étienne - Montpellier 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor P. Mendes Montpellier
26' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Z. Youssouf Saint-Étienne
28' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor L. Perrin Saint-Étienne
54' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Trauco Saint-Étienne
60' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Benkhedim voor R. Boudebouz Saint-Étienne
61' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Congre Montpellier
78' Wissel Montpellier Wissel F. Mollet voor G. Laborde Montpellier
82' Wissel Saint-Étienne Wissel Banjai voor D. Bouanga Saint-Étienne
89' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor T. Savanier Montpellier
91' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Montpellier
Opstellingen Saint-Étienne - Montpellier
De opstellingen van Saint-Étienne en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Montpellier

Saint-Étienne en Montpellier treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 10 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 12
Winst Montpellier 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 4e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 8e plaats.