Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon (1-0) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Saint-Étienne het zondag 6 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door R. Beric, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Saint-Étienne de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Saint-Étienne - Olympique Lyon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor F. Marcal Olympique Lyonnais
37' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Z. Youssouf Saint-Étienne
59' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembele voor M. Terrier Olympique Lyonnais
64' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Khazri voor L. Diony Saint-Étienne
70' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Tete voor Rafael Olympique Lyonnais
79' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Jean Lucas voor T. Mendes Olympique Lyonnais
80' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Beric voor C. Abi Saint-Étienne
90' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Beric met assist van R. Boudebouz Saint-Étienne 1-0
97' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Jean Lucas Olympique Lyonnais
97' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Cabaye voor Z. Youssouf Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Olympique Lyon
Opstellingen Saint-Étienne - Olympique Lyon
De opstellingen van Saint-Étienne en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon

Saint-Étienne en Olympique Lyon treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 20 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 16 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Saint-Étienne. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 5
Winst Olympique Lyon 16
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 20e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 13e plaats.