Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-4) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Saint-Étienne het zondag 15 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-4)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en PSG is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Paredes, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. In de 25e minuut moest J. Aholou van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ruddy Buquet een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Saint-Étienne verder met een speler minder. In de 43e werd de voorsprong voor Paris Saint Germain verdubbeld dankzij een doelpunt van K. Mbappe.

Paris Saint Germain kreeg een penalty toegewezen in de 62e minuut, die werd genomen door Neymar. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-2 op het scorebord bleef staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee M. Icardi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 89e minuut viel het vierde doelpunt voor Paris Saint Germain nadat K. Mbappe de bal in het doel wist te werken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor PSG.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - PSG
LIVE Saint-Étienne - PSG 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt L. Paredes Paris Saint Germain 0-1
20' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Trauco Saint-Étienne
25' Rode kaart Saint-Étienne Rode kaart voor J. Aholou Saint-Étienne
40' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Diallo Paris Saint Germain
43' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van Neymar Paris Saint Germain 0-2
46' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor S. Gabriel Saint-Étienne
58' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Boudebouz voor A. Nordin Saint-Étienne
62' Penalty gemist Paris Saint Germain Penalty gemist Neymar Paris Saint Germain
64' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Verratti voor T. Silva Paris Saint Germain
64' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Kurzawa voor J. Bernat Paris Saint Germain
72' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Icardi Paris Saint Germain 0-3
78' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Kehrer voor T. Meunier Paris Saint Germain
81' Wissel Saint-Étienne Wissel E. Indjai Correia voor D. Bouanga Saint-Étienne
89' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van Neymar Paris Saint Germain 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - PSG
Opstellingen Saint-Étienne - PSG

Voorbeschouwing Saint-Étienne - PSG

Saint-Étienne en PSG treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 15 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Saint-Étienne. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 5
Winst PSG 15
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 10e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.