Nabeschouwing Strasbourg - Amiens SC (0-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Strasbourg het zaterdag 22 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Amiens SC (0-0)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Strasbourg en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Strasbourg dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Strasbourg, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Strasbourg - Amiens SC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Sissoko Strasbourg
19' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor N. Opoku Amiens SC
27' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Zungu Amiens SC
39' Wissel Amiens SC Wissel H. Aleesami voor B. Dibassy Amiens SC
51' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor A. Chedjou Amiens SC
53' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor H. Aleesami Amiens SC
63' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor F. Diabate Amiens SC
68' Wissel Amiens SC Wissel Q. Cornette voor F. Diabate Amiens SC
69' Wissel Strasbourg Wissel A. Djiku voor K. Zohi Strasbourg
76' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor J. Bellegarde Strasbourg
80' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor T. Monconduit Amiens SC
82' Wissel Amiens SC Wissel A. Blin voor T. Monconduit Amiens SC
86' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Simakan Strasbourg
87' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor W. Majeed Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Amiens SC
Opstellingen Strasbourg - Amiens SC
De opstellingen van Strasbourg en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.