Nabeschouwing Strasbourg - Lille (1-2) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Strasbourg het zaterdag 1 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Lille (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Lille is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Thomasson, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. LOSC Lille kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam LOSC Lille vervolgens op 1-2. Het was V. Osimhen die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Lille dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - Lille 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Strasbourg Doelpunt A. Thomasson Strasbourg 1-0
35' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Z. Celik LOSC Lille
42' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Xeka LOSC Lille
59' Wissel LOSC Lille Wissel J. Ikone voor Xeka LOSC Lille
62' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Gabriel LOSC Lille
65' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Gabriel met assist van J. Ikone LOSC Lille 1-1
66' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor W. Majeed Strasbourg
77' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor L. Remy LOSC Lille
79' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Carole Strasbourg
79' Penalty LOSC Lille Penalty V. Osimhen LOSC Lille 1-2
81' Wissel Strasbourg Wissel K. Zohi voor D. Lienard Strasbourg
87' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Lille
Opstellingen Strasbourg - Lille
De opstellingen van Strasbourg en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.