Nabeschouwing Strasbourg - Metz (1-1) || Ligue 1

Zondag 11 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Strasbourg het zondag 11 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Metz (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Strasbourg en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Thomasson, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Metz kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. M. Diallo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Strasbourg - Metz
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
127
95
Gevaarlijke aanvallen
43
36
Passes
612
416
Overtredingen
6
12
Buitenspel
2
2
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Strasbourg - Metz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Metz Gele kaart voor T. Delaine Metz
20' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor Y. Fofana Strasbourg
21' Doelpunt Strasbourg Doelpunt A. Thomasson met assist van D. Lienard Strasbourg 1-0
47' Doelpunt Metz Doelpunt H. M. Diallo met assist van O. Nguette Metz 1-1
76' Wissel Metz Wissel M. Gakpa voor O. Nguette Metz
76' Wissel Metz Wissel I. Niane voor F. Boulaya Metz
76' Wissel Strasbourg Wissel J. Da Costa voor J. Bellegarde Strasbourg
88' Wissel Strasbourg Wissel K. Zohi voor L. Ajorque Strasbourg
89' Wissel Metz Wissel V. Angban voor R. Cohade Metz
Opstellingen Strasbourg - Metz
De opstellingen van Strasbourg en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Metz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Thierry Laurey
Formatie 4-3-3
Coach Frédéric Antonetti
Wissels Metz
# Speler Pos.
1 Paul Delecroix K
21 John Boye V
28 Manuel Cabit V
5 Victorien Angban M
10 Marvin Gakpa M
7 Ibrahima Niane A
9 Thierry Ambrose A
Voorbeschouwing Strasbourg - Metz

Strasbourg en Metz treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Strasbourg en Metz elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 0
Winst Metz 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Strasbourg - Metz Opstelling Strasbourg Opstelling Metz Live Strasbourg - Metz Live Strasbourg - Metz kijken Strasbourg - Metz kijken Live Strasbourg - Metz stream Strasbourg - Metz Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Metz Uitslag Strasbourg - Metz Statistieken Strasbourg - Metz Ligue 1 2019/2020 Strasbourg - Metz wedden Strasbourg - Metz gokken Strasbourg - Metz Unibet