Voorbeschouwing Strasbourg - Toulouse (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 7 december 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Strasbourg het zaterdag 7 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau (Strasbourg) in .

Via de Strasbourg - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Strasbourg Gelijk Winst Toulouse
1.72x inzet 3.95x inzet 4.5x inzet
LIVE Strasbourg - Toulouse 0-0

Vanaf zaterdag 7 december 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Strasbourg - Toulouse volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 8 uur, 24 minuten en 23 seconden.

Opstellingen Strasbourg - Toulouse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Strasbourg - Toulouse

Strasbourg en Toulouse treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Strasbourg en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 15e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Strasbourg - Toulouse Opstelling Strasbourg Opstelling Toulouse Live Strasbourg - Toulouse Live Strasbourg - Toulouse kijken Strasbourg - Toulouse kijken Live Strasbourg - Toulouse stream Strasbourg - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Toulouse Uitslag Strasbourg - Toulouse Statistieken Strasbourg - Toulouse Ligue 1 2019/2020 Strasbourg - Toulouse wedden Strasbourg - Toulouse gokken Strasbourg - Toulouse Unibet