Nabeschouwing Toulouse - Angers SCO (0-2) || Ligue 1

Woensdag 25 september 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Toulouse het woensdag 25 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse in Rodez.

Via de Toulouse - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Angers SCO (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 0-2 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door R. Alioui, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Angers SCO opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het R. Alioui die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Angers SCO.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Angers SCO.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Angers SCO
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
5
22
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
109
101
Gevaarlijke aanvallen
50
69
Passes
508
378
Overtredingen
15
12
Buitenspel
0
1
Corners
5
11
Wissels
3
3
LIVE Toulouse - Angers SCO 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Toulouse Wissel K. Amian Adou voor G. Shoji Toulouse
63' Wissel Angers SCO Wissel R. Alioui voor S. Bahoken Angers SCO
66' Wissel Toulouse Wissel M. Gradel voor Q. Boisgard Toulouse
69' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor A. Fulgini Angers SCO
77' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor E. Koulouris Toulouse
81' Wissel Angers SCO Wissel V. Pajot voor A. Bobichon Angers SCO
88' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Alioui Angers SCO 0-1
93' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Gradel Toulouse
95' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Alioui met assist van C. Ninga Angers SCO 0-2
Opstellingen Toulouse - Angers SCO
De opstellingen van Toulouse en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alain Casanova
Formatie 4-3-3
Coach Stéphane Moulin
Wissels Angers SCO
# Speler Pos.
30 Danijel Petković K
8 Ismaël Traoré V
6 Vincent Pajot M
15 Pierrick Capelle M
5 Thomas Mangani M
11 Aka Wilfried Kanga A
7 Rachid Alioui A
Voorbeschouwing Toulouse - Angers SCO

Toulouse en Angers SCO treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Toulouse en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 13e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Toulouse - Angers SCO Opstelling Toulouse Opstelling Angers SCO Live Toulouse - Angers SCO Live Toulouse - Angers SCO kijken Toulouse - Angers SCO kijken Live Toulouse - Angers SCO stream Toulouse - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Angers SCO Uitslag Toulouse - Angers SCO Statistieken Toulouse - Angers SCO Ligue 1 2019/2020 Toulouse - Angers SCO wedden Toulouse - Angers SCO gokken Toulouse - Angers SCO Unibet