Nabeschouwing Toulouse - Bordeaux (1-3) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Toulouse het zaterdag 5 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Paul Lignon in Rodez.

Via de Toulouse - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Bordeaux (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bordeaux kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van N. De Preville. Bordeaux vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pablo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Bordeaux, waarmee U. Hwang zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed E. Koulouris iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Toulouse werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Toulouse echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bordeaux.

LIVE Toulouse - Bordeaux 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Bordeaux Doelpunt N. De Preville met assist van E. Mexer Bordeaux 0-1
19' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Pablo met assist van N. De Preville Bordeaux 0-2
36' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Benito Bordeaux
46' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor J. Makengo Toulouse
51' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor W. Vainqueur Toulouse
53' Doelpunt Bordeaux Doelpunt U. Hwang met assist van N. De Preville Bordeaux 0-3
56' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sylla Toulouse
61' Doelpunt Toulouse Doelpunt E. Koulouris met assist van I. Sangare Toulouse 1-3
66' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor S. Moreira Toulouse
71' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor F. Kamano Bordeaux
76' Wissel Bordeaux Wissel Y. Ait Bennasser voor A. Tchouameni Bordeaux
79' Wissel Toulouse Wissel M. Dossevi voor W. Vainqueur Toulouse
82' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Pablo Bordeaux
85' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor N. Isimat-Mirin Toulouse
88' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor E. Koulouris Toulouse
91' Wissel Bordeaux Wissel T. Basic voor N. De Preville Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Bordeaux
Opstellingen Toulouse - Bordeaux
De opstellingen van Toulouse en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Toulouse - Bordeaux

Toulouse en Bordeaux treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 14 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Toulouse. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 10
Winst Bordeaux 14
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 15e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 7e plaats.