Nabeschouwing Toulouse - Brest (2-5) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Toulouse het zaterdag 11 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Paul Lignon in Rodez.

Via de Toulouse - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Brest (2-5)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Brest is geëindigd in een 2-5 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Y. Court, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Toulouse kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Diakite, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette B. Diakite zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Toulouse de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Charbonier de 2-2 maakte voor Brest. Brest leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 77 minuten op voorsprong na een goal van G. Charbonier: 2-3. In de 79e minuut was het H. M. Mbock van Brest wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Brest mocht I. Cardona in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Brest.

LIVE Toulouse - Brest 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Brest Doelpunt Y. Court met assist van I. Diallo Brest 0-1
16' Doelpunt Toulouse Doelpunt B. Diakite met assist van M. Dossevi Toulouse 1-1
21' Doelpunt Toulouse Doelpunt B. Diakite met assist van Q. Boisgard Toulouse 2-1
40' Wissel Brest Wissel H. M. Mbock voor I. Diallo Brest
67' Wissel Brest Wissel A. Mendy voor P. Lasne Brest
68' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor E. Koulouris Toulouse
72' Doelpunt Brest Doelpunt G. Charbonier met assist van A. Mendy Brest 2-2
77' Doelpunt Brest Doelpunt G. Charbonier met assist van I. Cardona Brest 2-3
79' Doelpunt Brest Doelpunt H. M. Mbock met assist van J. Faussurier Brest 2-4
83' Wissel Toulouse Wissel J. Makengo voor Q. Boisgard Toulouse
84' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor W. Vainqueur Toulouse
85' Doelpunt Brest Doelpunt I. Cardona met assist van G. Charbonier Brest 2-5
86' Wissel Brest Wissel R. Perraud voor G. Charbonier Brest
89' Wissel Toulouse Wissel K. Kone voor M. Dossevi Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Brest
Opstellingen Toulouse - Brest
De opstellingen van Toulouse en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brest zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Toulouse - Brest

Toulouse en Brest treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Brest slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Toulouse 4
Winst Brest 0
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 20e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 15e plaats.