Nabeschouwing Toulouse - Dijon (1-0) || Ligue 1

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Toulouse het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse in Rodez.

Via de Toulouse - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Dijon (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door J. Makengo, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Toulouse uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Dijon
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
18
18
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
106
101
Gevaarlijke aanvallen
78
41
Passes
469
416
Overtredingen
11
5
Buitenspel
3
1
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Toulouse - Dijon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor W. Vainqueur Toulouse
54' Doelpunt Toulouse Doelpunt J. Makengo met assist van E. Koulouris Toulouse 1-0
57' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor M. Balde Dijon
59' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor S. Moreira Toulouse
68' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor R. Amalfitano Dijon
77' Wissel Toulouse Wissel Q. Boisgard voor J. Makengo Toulouse
80' Wissel Toulouse Wissel K. Sidibe voor W. Vainqueur Toulouse
81' Wissel Dijon Wissel B. Soumare voor W. Lautoa Dijon
86' Wissel Toulouse Wissel W. Said voor M. Dossevi Toulouse
Opstellingen Toulouse - Dijon
De opstellingen van Toulouse en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Alain Casanova
Formatie 4-1-4-1
Coach Stéphane Jobard
Voorbeschouwing Toulouse - Dijon

Toulouse en Dijon treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Toulouse en Dijon elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst Dijon 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 12e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Toulouse - Dijon Opstelling Toulouse Opstelling Dijon Live Toulouse - Dijon Live Toulouse - Dijon kijken Toulouse - Dijon kijken Live Toulouse - Dijon stream Toulouse - Dijon Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Dijon Uitslag Toulouse - Dijon Statistieken Toulouse - Dijon Ligue 1 2019/2020 Toulouse - Dijon wedden Toulouse - Dijon gokken Toulouse - Dijon Unibet