Nabeschouwing Angers SCO - Lens (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Angers SCO het zondag 27 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Lens (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Lens is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door A. Fulgini, waarmee Angers SCO met 1-0 de leiding nam. In de 69e minuut kreeg M. Cho van Angers SCO voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Angers SCO de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een eigen doelpunt van B. Mendy zorgde ervoor dat Lens in de 73e minuut op 1-1 kwam te staan.

In de 76e minuut was het Lens dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van J. Clauss, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Léonard, waardoor Lens dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Angers SCO - Lens 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Lens Gele kaart voor C. O. Doucoure Lens
40' Gele kaart Lens Gele kaart voor K. Danso Lens
49' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van S. Boufal Angers SCO 1-0
58' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor B. Mendy Angers SCO
60' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Cho Angers SCO
69' Tweede gele kaart Angers SCO Tweede gele kaart voor M. Cho Angers SCO
72' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Boufal Angers SCO
73' Eigen doelpunt Lens Eigen doelpunt B. Mendy Lens 1-1
74' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor G. Kakuta Lens
74' Wissel Lens Wissel P. Frankowski voor M. Haidara Lens
76' Doelpunt Lens Doelpunt J. Clauss met assist van K. Danso Lens 1-2
80' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor N. Bentaleb Angers SCO
84' Wissel Lens Wissel D. Costa voor A. Kalimuendo Lens
87' Wissel Angers SCO Wissel M. Jakolis voor B. Mendy Angers SCO
89' Gele kaart Lens Gele kaart voor P. Frankowski Lens
90' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor A. Fulgini Angers SCO
90' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor S. Boufal Angers SCO
90' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor M. Pereira Lage Angers SCO
93' Wissel Lens Wissel P. Berg voor S. Fofana Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Lens
Opstellingen Angers SCO - Lens
De opstellingen van Angers SCO en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lens zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Angers SCO - Lens

Angers SCO en Lens treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 26 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Angers SCO favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lens slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 1
Winst Lens 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 13e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 9e plaats.