Nabeschouwing Angers SCO - Lille (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Angers SCO het zondag 10 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Lille (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Angers SCO en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Djalo zette Angers SCO op een 1-0 voorsprong in de 64e minuut van de wedstrijd. LOSC Lille kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Zhegrova, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Angers SCO - Lille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Angers SCO Wissel A. K. Bamba voor M. Pereira Lage Angers SCO
42' Wissel Angers SCO Wissel M. Cho voor S. Bahoken Angers SCO
46' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor N. Bentaleb Angers SCO
47' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Yilmaz LOSC Lille
53' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Thomas Angers SCO
64' Eigen doelpunt Angers SCO Eigen doelpunt T. Djalo Angers SCO 1-0
65' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Fonte LOSC Lille
66' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor B. Andre LOSC Lille
66' Wissel LOSC Lille Wissel E. Zhegrova voor J. David LOSC Lille
69' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Doumbia Angers SCO
74' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt E. Zhegrova met assist van Z. Celik LOSC Lille 1-1
83' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor P. Capelle Angers SCO
83' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor B. Mendy Angers SCO
88' Wissel LOSC Lille Wissel D. Bradaric voor G. Gudmundsson LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Lille
Opstellingen Angers SCO - Lille
De opstellingen van Angers SCO en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Angers SCO - Lille

Angers SCO en Lille treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 6 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Angers SCO favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Lille slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 6
Winst Lille 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 14e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 7e plaats.