Nabeschouwing Angers SCO - Rennes (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Angers SCO het zondag 29 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Rennes (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 2-0 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Bade van Rennes. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 43e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 57 minuten was het S. Boufal die Angers SCO op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Angers SCO via een goal van M. Cho in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Angers SCO.

LIVE Angers SCO - Rennes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Rennes Gele kaart voor L. Bade Rennes
43' Tweede gele kaart Rennes Tweede gele kaart voor L. Bade Rennes
46' Wissel Rennes Wissel W. Omari voor M. Abline Rennes
46' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor M. Terrier Rennes
46' Wissel Rennes Wissel E. Camavinga voor K. D. Sulemana Rennes
57' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Boufal Angers SCO 1-0
73' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor F. Tait Rennes
77' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor S. Boufal Angers SCO
77' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor T. Mangani Angers SCO
82' Wissel Rennes Wissel L. Majer voor B. Bourigeaud Rennes
84' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini Angers SCO
88' Doelpunt Angers SCO Doelpunt M. Cho Angers SCO 2-0
91' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor M. Cho Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Rennes
Opstellingen Angers SCO - Rennes
De opstellingen van Angers SCO en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gérald Baticle
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Angers SCO - Rennes

Angers SCO en Rennes treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 7 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Angers SCO. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 1
Winst Rennes 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 3e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 7e plaats.