In de Ligue 1 neemt Angers SCO het zondag 23 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Troyes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Domingues, waarmee Troyes met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Mangani in de 26e minuut zorgde er even later voor dat Angers SCO weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 37e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het T. Mangani van Angers SCO die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Romain Lissorgue, waardoor Angers SCO dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Angers SCO - Troyes
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
73
124
Gevaarlijke aanvallen
34
40
Passes
403
513
Overtredingen
16
21
Buitenspel
2
1
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Angers SCO - Troyes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Troyes Doelpunt B. Domingues Troyes 0-1
26' Penalty Angers SCO Penalty T. Mangani Angers SCO 1-1
37' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Biancone Troyes
37' Penalty Angers SCO Penalty T. Mangani Angers SCO 2-1
46' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor O. El Hajjam Troyes
56' Gele kaart Troyes Gele kaart voor Y. Salmier Troyes
74' Wissel Troyes Wissel M. Camara voor B. Domingues Troyes
74' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor J. Cabot Angers SCO
81' Wissel Troyes Wissel T. Dingome voor D. Chambost Troyes
84' Wissel Angers SCO Wissel W. Taibi voor C. Ninga Angers SCO
88' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor W. Taibi Angers SCO
89' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Gallon Troyes
90' Wissel Angers SCO Wissel N. Fatar voor N. Bentaleb Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Troyes
Opstellingen Angers SCO - Troyes
De opstellingen van Angers SCO en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Troyes zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Gérald Baticle
Wissels Angers SCO
# Speler Pos.
16 Anthony Mandrea K
25 Abdoulaye Bamba V
26 Waniss Taibi M
17 Noah Fatar M
34 Mattéo Corduan M
33 Daylam Meddah M
15 Pierrick Capelle M
32 Gueda Noah Nadje A
35 Jason Mbock A
Formatie 4-5-1
Coach Bruno Irles
Wissels Troyes
# Speler Pos.
16 Sebastien Renot K
22 Yasser Larouci V
8 Jimmy Giraudon V
37 Bachir Diop M
36 Anas Namri M
38 M
5 Tristan Dingomé M
34 Mamadou Camara A
25 Mama Samba Baldé A
Voorbeschouwing Angers SCO - Troyes

Angers SCO en Troyes treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Troyes in de Ligue 1 vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Angers SCO favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Troyes slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 3
Winst Troyes 1
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 13e positie staat, terwijl we Troyes terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Angers SCO - Troyes Opstelling Angers SCO Opstelling Troyes Live Angers SCO - Troyes Live Angers SCO - Troyes kijken Angers SCO - Troyes kijken Live Angers SCO - Troyes stream Angers SCO - Troyes Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Troyes Uitslag Angers SCO - Troyes Statistieken Angers SCO - Troyes Ligue 1 2021/2022 Angers SCO - Troyes wedden Angers SCO - Troyes gokken Angers SCO - Troyes Unibet