In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zondag 22 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Angers SCO (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Bordeaux en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Mara, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Angers SCO kwam na 38 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Thomas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Angers SCO
Goals
1
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
147
109
Gevaarlijke aanvallen
58
26
Passes
495
454
Overtredingen
21
6
Buitenspel
1
1
Corners
3
3
Wissels
5
3
LIVE Bordeaux - Angers SCO 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Mara met assist van R. Mangas Bordeaux 1-0
38' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Thomas met assist van A. Fulgini Angers SCO 1-1
61' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor R. Mangas Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor T. Pembele Bordeaux
64' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor T. Basic Bordeaux
64' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor S. Boufal Angers SCO
74' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor E. Kwateng Bordeaux
80' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor A. Fulgini Angers SCO
80' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor M. Cho Angers SCO
80' Wissel Bordeaux Wissel Mexer voor L. Koscielny Bordeaux
81' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor S. Mara Bordeaux
90' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Angers SCO
Opstellingen Bordeaux - Angers SCO
De opstellingen van Bordeaux en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Vladimir Petković
Formatie 3-4-1-2
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Bordeaux - Angers SCO

Bordeaux en Angers SCO treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 24 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 4 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bordeaux. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 3
Winst Angers SCO 4
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 17e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bordeaux - Angers SCO Opstelling Bordeaux Opstelling Angers SCO Live Bordeaux - Angers SCO Live Bordeaux - Angers SCO kijken Bordeaux - Angers SCO kijken Live Bordeaux - Angers SCO stream Bordeaux - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Angers SCO Uitslag Bordeaux - Angers SCO Statistieken Bordeaux - Angers SCO Ligue 1 2021/2022 Bordeaux - Angers SCO wedden Bordeaux - Angers SCO gokken Bordeaux - Angers SCO Unibet