Nabeschouwing Bordeaux - Nice (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Bordeaux het zondag 1 mei 2022 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Nice (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Nice is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door A. Delort, waarmee Nice met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Nice uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Bordeaux - Nice 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Nice Gele kaart voor K. Thuram Nice
31' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Marcelo Bordeaux
63' Wissel Nice Wissel A. Gouiri voor K. Dolberg Nice
64' Wissel Nice Wissel B. Brahimi voor H. Boudaoui Nice
70' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Rosario Nice
72' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor M. Niang Bordeaux
73' Wissel Bordeaux Wissel S. Mara voor J. Dilrosun Bordeaux
73' Wissel Nice Wissel C. Stengs voor J. Kluivert Nice
73' Wissel Nice Wissel M. Lemina voor P. Rosario Nice
74' Doelpunt Nice Doelpunt A. Delort Nice 0-1
79' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor T. Lacoux Bordeaux
86' Wissel Nice Wissel J. Lotomba voor F. Daniliuc Nice
88' Wissel Bordeaux Wissel Fransergio voor J. Onana Bordeaux
88' Wissel Bordeaux Wissel T. Klidje voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Nice
Opstellingen Bordeaux - Nice
De opstellingen van Bordeaux en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nice zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Christophe Galtier
Voorbeschouwing Bordeaux - Nice

Bordeaux en Nice treffen elkaar in de 35e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Nice favoriet. 11 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Bordeaux. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 10
Winst Nice 11
Gelijkspel 12
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 19e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 6e plaats.